Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik

De baan

Zodra je het Eiland van Maurik op komt rijden, waan je je op vakantie! Om bij onze baan te komen rij je +/- 1 km het Eiland van Maurik op totdat de bordjes je linksaf richting een houten gebouw met een rieten kap sturen. Daar kun je je auto gratis parkeren en dan zo ons terras oplopen. Dan begint het grote genieten van een prachtig uitzicht over het water.

De Pitch en Putt baan is fantastisch gesitueerd aan de Rijn. Bij het ontwerpen van de baan (door Heijmans Groen & Golf) zijn de oorspronkelijke stroomgeulen van de Rijn in ere hersteld wat uitdagende hoogteverschillen geeft. Bij veel regenval of hoge waterstand lopen de slenken vol water wat een unieke aanblik is. Het is een open baan met rondom een weids uitzicht over water, dijken, landschap met zelfs het stuwcomplex van Amerongen in het zicht.

Bij Pitch en Putt is de lengte van de holes altijd minimaal 30 en maximaal 70 meter. Op onze baan is de kortste hole 41 meter en de langste hole is 70 meter. De afstanden zijn veel korter dan bij het gewone golf, maar de greens zijn ook kleiner en de fairways zijn veel smaller waardoor de baan ook voor ervaren golfers een grote uitdaging is;-)

Start typing and press Enter to search