Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik
Pitch en Putt Maurik

Golfclinic

Leuker dan een golfclinic

Zo nu en dan krijgen wij de vraag of we ook een golfclinic kunnen verzorgen voor een bedrijfsuitje….Wij antwoorden dan altijd dat wij iets veel leukers hebben dan dat;-)

Bij een golfclinic maak je op de driving range van een grote grote golfbaan kennis met de golfsport door onder begeleiding van een golfpro ballen weg te slaan. Aangezien bij een golfclinic vaak een groot deel van de mensen geen GVB (golfvaardigheidsbewijs heeft) mag je niet de baan op om het spel echt te spelen.

Geen GVB nodig

Bij ons ligt de nadruk juist wel op het lopen in de baan. In plaats van een clinic krijg je bij ons een korte uitleg van ongeveer 20 minuten en aansluitend ga je in teams van 4 personen de baan in om het spel te spelen. Zonder dat een GVB of golfervaring noodzakelijk is. Lees hier wat meer over Pitch en Putt Golf.

Waarom mag je bij ons wel de baan in en bij een Golfclinic niet? Omdat de lengte van de holes bij ons korter is, is het bij ons ook voor onervaren golfers heel leuk om de baan te lopen.

Kortere afstanden

Op een gewone golfbaan varieert de lengte van de holes van +/- 150-500 meter. Bij ons is dat 30-70 meter en dat is veel leuker om te doen als je nog niet zo goed bent.

De uitleg wordt bij ons gegeven door ervaren instructeurs. Door de weeks is het  voor groepen op aanvraag ook mogelijk om de standaard instructie wat uitgebreider te maken of om tijdens het spel nog extra tips te krijgen van de instructeur.

Onze ervaring is dat een programma met 2 uur Pitch en Putt (inclusief uitleg) voor groepen ideaal is. Vaak wordt de activiteit nog uitgebreid met koffie vooraf of een borrel of Barbecue na afloop.

 

2 uur Pitch en Putt: Wat is er bij de prijs (€ 18,- p.p.) inbegrepen?

 • Instructie en speluitleg door ervaren instructeur
 • Gebruik van materiaal
 • 2 uur Pitch en Putt (incl. uitleg) ongeacht hoeveel holes je binnen dat tijdsbestek loopt

Reserveer nu 2 uur Pitch en Putt!

  Uw naam

  Gewenste datum

  Gewenst tijdstip

  Aantal personen

  Uw email

  Uw telefoon

  Ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernij € 5,- p.p.

  Opmerkingen

  Start typing and press Enter to search