Take Away Picknick

Helaas mogen de terrassen nog niet open. Maar, wat kan er wél? Pitch en Putt, Voetgolf of een e-choppertocht. En …. Combineer 1 van onze activiteiten met een Take Away Picknick op het prachtige Eiland van Maurik.

Bestel bij ons een tas vol lekkers en kies een mooi plekje uit op het Eiland van Maurik om te genieten van een picknick.

De picknick bestaat uit p.p. kaiserbroodje, bruine pistolet, croissantje, kaas, jam, boter, gekookt eitje, rauwkost, jus d’orange en een gevulde koek. De prijs is € 14,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 10,- p.p. (p.p. kaiserbroodje, croissantje, gevulde koek, kaas, jam, hagelslag, boter en fristi).

Aangezien de picknick volledig Take Away moet zijn vanwege de regels kunnen we er geen kleedje bij leveren. Dit kun je wellicht van thuis meenemen;-) Ook staat er een aantal picknickbanken op het Eiland van Maurik.

Nog even de corona regels op een rij:

  • Pitch en Putt en Voetgolf vallen onder buiten sport en mogen dus gereserveerd worden voor 4-tallen en huishoudens.
  • De e-choppertocht valt niet onder sport en is voor 2-tallen en huishoudens.
  • De picknick is Take Away en is voor 2-tallen en huishoudens.

De picknick graag van tevoren bestellen (kan als losse opmerking bij de reservering van de activiteit). De picknick kan ook zonder 1 van de activiteiten worden besteld (0344 – 69 12 52 of info@pitchenputtmaurik.nl)

Graag tot binnenkort!

Start typing and press Enter to search