La Casa de Dinero

Nieuw bij Pitch en Putt Maurik: La Casa de Dinero!

Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao

Speciaal voor de La Casa fans!

Zijn jullie het perfecte team om een bank te beroven? Weten jullie uit het Spaanse Muntgebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? Om daarachter te komen, spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero.

Is jouw team stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in Virtual Reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen.

Per team van maximaal 6 personen is er een Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Stap om beurten in de virtuele wereld. Kijk goed rond en communiceer met je team over wat je ziet. De teamleden die níet de VR bril op hebben, moeten de link leggen tussen wat er in de VR wereld wordt gezien en alle overige attributen op tafel. Communicatie is het sleutelwoord…

Lukt het jullie om binnen 1,5 uur de bank te beroven?  Dat is de missie! Als je met meerdere teams speelt, is er bovendien de strijd welke team als eerste elke ronde oplost.

Ken je de serie La Casa de Papel niet? Geen probleem! Als je een bank overvalt, wil je niet gepakt worden …. dat snapt iedereen toch;-)

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Het spel duurt ongeveer 1,5 uur. Je kunt met 1 team spelen en net als bij een escape room een zo snel mogelijke tijd neerzetten. Of je speelt met meerdere teams tegelijk (max 6 teams) en dan is er dus een competitie element tussen de teams….welk team doorloopt als eerste alle 6 de rondes??

#Blijfthuis versie in tijd van Corona

Start typing and press Enter to search