La Casa de Dinero – Blijf thuis versie

Nieuw bij Pitch en Putt Maurik: La Casa de Dinero! Speciaal in deze tijd van Corona Crisis komen we het spel bij je thuis brengen. 

De prijs: normaliter € 22,50 p.p. maar we hebben nu een #blijfthuis tarief van € 75,- in totaal. Het spel is perfect voor 4-5 personen, maar 3 of 6 personen kan ook. Deze prijs geldt voor alle adressen in Veenendaal. Buiten Veenendaal op aanvraag.

Wat is inbegrepen: we komen het spel bij je thuis brengen en ophalen. Je hebt 3 uur de tijd om het te spelen, maar de ervaring leert dat je er +/- 2 uur over doet.

Reserveren: reserveren kan via info@pitchenputtmaurik.nl. Je kunt dan aangeven op welke dag en hoe laat je wilt spelen. Ook graag het adres erbij vermelden, het mobiele telefoonnummer (voor tikkie) en het aantal deelnemers. Op basis van de planning maken we een afspraak hoe laat we komen bezorgen. Betaling gaat via een tikkie vooraf. Zodra de betaling voldaan is, is de reservering definitief.

Voor wie: Het spel is ideaal voor gezinnen met kinderen vanaf 14-15 jaar. Juist nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is het toch super leuk om een leuk uitje met elkaar te doen. Met dit spel kan dit! Een geweldige belevenis, mét in acht name van alle adviezen en maatregelen tegen verspreiding van Corona.

Over het spel:

Zijn jullie het perfecte team om een bank te beroven? Weten jullie uit het Spaanse Muntgebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? Om daarachter te komen, spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero.

Per team van maximaal 6 personen is er een Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Stap om beurten in de virtuele wereld. Kijk goed rond en communiceer met je team over wat je ziet. De teamleden die níet de VR bril op hebben, moeten de link leggen tussen wat er in de VR wereld wordt gezien en alle overige attributen op tafel. Communicatie is het sleutelwoord…

Lukt het jullie om binnen 3 uur de bank te beroven?  Dat is de missie! Het team met de snelste tijd van de maand, wint een tegoedbon voor een 18 holes ronde Voetgolf of Pitch en Putt in Maurik.

Ken je de serie La Casa de Papel niet? Geen probleem! Als je een bank overvalt, wil je niet gepakt worden …. dat snapt iedereen toch;-)

Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao

 

 

Start typing and press Enter to search