Maurik, 1 Happy Island

Op het Eiland van Maurik (Gelderland, Betuwe) is het fun, beleven & genieten! Pitch en Putt is slechts 1 van de vele onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden ook:

  • De eerste 27 holes Voetgolfbaan van Nederland
  • e-Chopper toeren (duurzaam alternatief voor de solex)
  • Jeu de Boules
  • Escape Rooms (in Veenendaal)
  • Horeca

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan. Vanaf de aftrap plek schiet je de voetbal in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. De hole is een gat in de grond van 40 cm diameter.

De Voetgolfbaan in Maurik was de 1e permanente voetgolfbaan in Nederland. Inmiddels zijn er meerdere soortgelijke initiatieven, maar de baan in Maurik is de enige baan met 27 unieke holes. Verschillende eredivisie clubs zijn inmiddels op onze baan geweest dus je kunt je score vergelijken met die van spelers van o.a. AJAX, FC Utrecht en NEC.

Voor meer informatie: www.voet-golf.nl

e-Chopper toeren

Dit jaar hebben we besloten de solexen te vervangen door een duurzaam alternatief: de elektrische e-Chopper. Een stoere gave blikvanger waarop je comfortabel kan genieten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft! Via een routerol op het stuur volg je de route.  Met collega’s, familie of vrienden … een Choppertocht is gegarandeerd plezier voor iedereen.

Voor meer informatie: www.solexbetuwe.nl

Jeu de Boules

Sinds het begin van dit seizoen hebben we aan de rand van het terras 2 Jeu de Boules banen. Professioneel aangelegd en met een prachtig uitzicht over het water. Breid je verblijf bij ons uit met gezellig een potje jeu de Boules. Baanhuur is € 7,50 per uur per baan.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur, Barbecue, buffetten

…. Alles kan in Maurik!

Tips voor overnachten in de buurt: B&B de Bloesemgaard  of  Het havenhuis

Start typing and press Enter to search