Pitch en Putt Maurik - Voetpool

Maurik, 1 Happy Island

Het Eiland van Maurik ís fun, beleven & genieten! Pitch en Putt is slechts 1 van de vele onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden

ook:

  • De eerste en enige 27 holes Voetgolfbaan van Nederland
  • Solex rijden
  • EscapeGame (nieuw in 2019!!!)
  • Voetpool
  • Wappiebal
  • Escape Rooms (in Veenendaal)
  • Horeca

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan (óf 27 holes als je ze allemaal wilt spelen). Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. De hole is een gat in de grond van 40 cm diameter.

De Voetgolfbaan in Maurik was de 1e permanente voetgolfbaan in Nederland. Inmiddels zijn er meerdere soortgelijke initaitieven, maar de baan in Maurik is de enige baan met 27 unieke holes. Verschillende eredivieclubs zijn inmiddels op onze baan geweest dus je kunt je score vergelijken met die van spelers van o.a. AJAX, FC Utrecht en NEC.

Voor meer informatie: www.voet-golf.nl

Solex rijden

Geniet op een solex van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft! Voorzien van lange leren jas én bijpassend vliegeniersmutsje toer je door het Betuwse landschap. Met collega’s, familie of vrienden

… een solextocht is gegarandeerd plezier voor iedereen.

Voor meer informatie: www.solexbetuwe.nl

De EscapeGame

Een interactief spel waarbij teams onderling tegen elkaar strijden. Met een tablet en een koffer met inhoud trekt elk team ten strijde op het Eiland van Maurik. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes. Het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel!

Het spel is geschikt vanaf 12-15 personen en tot +/- 200 personen.

Het is een variant op de populaire escape rooms maar dan zonder de grenzen van 1 kamer. Lekker buiten bezig zijn met het oplossen van alle raadsels en het doen van de opdrachten. Door het competitie element is het een activiteit bij uitstek voor TEAMBUILDING. Voor meer info klik hier.

Voetpool

Voetpool is het nieuwste van het nieuwste op voetbalgebied en een gewéldige aanvulling op een rondje Voetgolf. Voetpool is een unieke combinatie van voetbal en poolbiljard en wordt gespeeld op een tafel va 4,5 x 8 m.

Nieuwsgierig? kijk voor meer informatie op www.voet-pool.nl

Wappiebal

Vanaf september 2017 is het lachen, gieren, brullen op het Eiland van Maurik met Wappiebal: een potje voetbal spelen met een wappiebril op…wat is dat nou weer een ‘wappiebril’? Dat is een bril die het beeld zodanig vervormt dat het lijkt alsof je onder invloed bent. En dat zonder een druppel te drinken. Hilarisch en geweldig in combinatie met 1 van de andere activiteiten.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur, Barbecue, buffetten

…. Alles kan in Maurik!

Tips voor overnachten in de buurt: B&B de Bloesemgaard  of  Het havenhuis

Start typing and press Enter to search