Covid 19/Corona maatregelen

Allereerst willen we zeggen dat we heel blij zijn dat jullie naar ons toe gaan komen! Uiteraard moeten we ons wel aan de RIVM-richtlijnen houden. De belangrijkste maatregelen staan hieronder vast beschreven. Dan weet je van tevoren waar je aan toe bent. Deel dit document ook met de rest van de groep.

 

  • Graag 5 minuten vóór aanvang aanwezig.
  • Betaling is vóór aanvang van de activiteit op de locatie zelf. 1 persoon per gezelschap rekent de activiteiten af voor de rest en dat graag zelf onderling verrekenen. Dit is nodig om het aantal in- en uitgaande bewegingen in ons gebouw zo klein mogelijk te maken.
  • Op ons terrein én op de baan moet altijd 1,5 m onderlinge afstand gehouden worden (tenzij uit 1 huishouden/gezin).
  • Besef dat de onderlinge afstand van 1,5 m ook (juist) voor wat grotere gezelschappen geldt. Bedenk of je dat kan en wil volhouden tijdens het uitje. Zo nee, dan beter boeken als die regel niet meer geldt. In de horeca zit je met max 4 personen aan een tafel. Grotere groepen zitten dus niet bij elkaar aan 1 tafel, maar wel bij elkaar in de buurt.

 

  • Op het terras en in het restaurant heeft iedereen een vaste zitplaats. De plekken worden in eerste instantie gereserveerd voor groepen die een arrangement hebben geboekt. Als er daarna nog plek vrij kan die ruimte in overleg met een medewerker worden ingenomen. Staan op het terras en in de Horeca is niet toegestaan.

 

  • Ons terras is geopend voor drankjes en eenvoudige hapjes zoals tosti, bittergarnituur, patatjes. Stap voor stap gaan we kijken wat we aankunnen. Zowel bouwkundig als keuken technisch. Indien mogelijk zullen we de kaart uitbreiden. We vragen je begrip hiervoor.
  • Dit is ook de reden dat de uitgebreide arrangementen met BBQ/buffet tijdelijk van de website zijn gehaald. Zodra we ervaren dat we veilig en goed weer complete arrangementen kunnen aanbieden, komen deze weer op de site.
  • Als laatste benadrukken we graag nog: Heb je klachten die verband kunnen houden met het coronavirus? Blijf dan thuis.

Start typing and press Enter to search