Bedrijfsuitje Golf

Een bedrijfsuitje is een uitje om je collega’s beter te leren kennen. Pitch en Putt is een aanrader als bedrijfsuitje en het Eiland van Maurik (Gelderland) is hiervoor de ideale locatie. Pitch en Putt (ook wel Shortgolf of minigolf genoemd) is fun voor iedereen! Pitch en Putt is een aanvulling op onze andere activiteiten te weten Voetgolf, Solex Rijden, de EscapeGame en Voetpool. Alle combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk.

Ook een combinatie met 1 van onze Escape rooms in Veenendaal is een optie! En wat te denken van een Barbecue of buffet na afloop van het Pitch en Putten of een van de andere activiteiten? Wil je een bedrijfsuitje waar iedere collega het enorm naar zijn/haar zin zal hebben. Eiland van Maurik “One happy Island”.

Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan iets sportiefs, zoals Pitch en putt, Voetgolf, Solex Rijden, de EscapeGame of Voetpool. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen, komen zichzelf tegen en leren hier samen uit te komen op een ontspannen wijze.

Slecht weer programma

Ook als het slecht weer is, kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan. Natuurlijk mag je bij regen gewoon de golfbaan op. Maar, indien een groep dat niet ziet zitten, overleggen we met elkaar wat wijsheid is. De ene groep neemt een extra bakje koffie en wacht tot de bui voorbij is, de andere groep kort het programma wat in, of – en daar kiezen de meesten voor haha – jassen aan en alsnog de baan op;-)

Voor groepen hebben we tegenwoordig ook een binnenactiviteit: de PubQuiz. De groep wordt ingedeeld in kleinere teams 6-8 p. en elk team krijgt een tablet. Op de tablet komen de vragen in verschillende categorieën in beeld en het teams met de meeste kennis zal de vermakelijke strijd winnen. Het is voor de spelbeleving wel belangrijk dat de groep groter is dan 20 personen.

Als het echt bar en boos is het ook een mogelijkheid dat we kijken of er bij the Escape Rooms in Veenendaal (www.themaxx.nl) nog een leuk binnenactiviteit gedaan kan worden. Enfin, in overleg komen we er altijd uit.

Teambuilding

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Op het Eiland van Maurik (Midden Nederland) kun je met je collega’s verschillende activiteiten volgen om de sociale binding te versterken. Teambuilding eerste klas! De mix aan verschillende activiteiten in de prachtige omgeving van het Eiland van Maurik zullen het groepsgevoel een stevige boast geven! Na een aantal uren competitief met elkaar bezig te zijn geweest zijn er voldoende faciliteiten om het bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje een culinaire climax te geven. Hét ultieme arrangement voor teambuilding: Escape room spelen & Pitch en Putt.

Pitch en putt Maurik; het ultieme bedrijfsuitje!

Start typing and press Enter to search