Meerdere activiteiten op 1 locatie!

Pitch en Putt Maurik

In groepen van klein tot groot

je kunt kiezen uit vele arrangementen

Jong PSV speelt Voetgolf in Maurik

Ook e-Chopper toeren en Voetgolf

Dé plek voor bedrijfsuitjes

Hét golfspel voor iedereen

geen GVB nodig

Bedrijfsuitje Golf

Een bedrijfsuitje is een uitje voor het plezier en om je collega’s beter te leren kennen. Pitch en Putt Golf is een aanrader als bedrijfsuitje en het Eiland van Maurik (Gelderland) is hiervoor de ideale locatie. Pitch en Putt (ook wel Shortgolf of minigolf genoemd) is fun voor iedereen! Maar, we hebben ook andere activiteiten te weten Voetgolf en e-Chopper toeren en sinds kort Jeu de Boules. Alle combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk.

Ook een combinatie met 1 van onze Escape rooms in Veenendaal is een optie! En wat te denken van een borrel of Barbecue na afloop van het Pitch en Putten? Wil je een bedrijfsuitje waar iedere collega het enorm naar zijn/haar zin zal hebben? Kom naar het Eiland van Maurik “One happy Island”.

Bij een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje is het leuk om samen actief bezig te zijn. Denk aan iets sportiefs, zoals Pitch en putt, Voetgolf of e-Chopper Toeren. 

Slecht weer programma

Ook als het slecht weer is, kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan. Natuurlijk mag je bij regen gewoon de golfbaan op. De baan is goed gedraineerd en dus altijd goed bespeelbaar. Maar, indien een groep dat niet ziet zitten, overleggen we met elkaar wat wijsheid is. De ene groep neemt een extra bakje koffie en wacht tot de bui voorbij is, de andere groep kort het programma wat in, of – en daar kiezen de meesten voor haha – jassen aan en alsnog de baan op;-)

Als het echt bar en boos is het ook een mogelijkheid dat we kijken of er bij the Escape Rooms in Veenendaal (www.themaxx.nl) nog een leuk binnenactiviteit gedaan kan worden. Enfin, in overleg komen we er altijd uit.

Teambuilding

Teambuilding is een verzamelnaam voor groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Op het Eiland van Maurik (Midden Nederland) kun je met je collega’s verschillende activiteiten doen om de sociale binding te versterken. Teambuilding eerste klas! De mix aan verschillende activiteiten in de prachtige omgeving van het Eiland van Maurik zullen het groepsgevoel een stevige boost geven! Na een aantal uren competitief met elkaar bezig te zijn geweest zijn er voldoende faciliteiten om het bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje met eten en drinken af te sluiten. Hét ultieme arrangement voor teambuilding: e-chopper toeren & Pitch en Putt.

Pitch en putt Maurik; het ultieme bedrijfsuitje!

Start typing and press Enter to search